Leunen kan niet overtuigen

Leunen-Kronenberg 2-1 (1-0). 30. Rob van Ool 1-0, 52. Pierre van Lin 1-1, 85. Tom Riensema 2-1.

Leunen | Vijfdeklasser Leunen boekte afgelopen zondagmiddag een schamele 2-1 zege op hekkensluiter Kronenberg. De rodelantaarndrager mocht lange tijd hopen op het eerste punt van het seizoen, maar door een late strafschop van Tom Riensema trok Leunen alsnog aan het langste eind. De ploeg van trainer Vincent van Sambeek was na een half uur spelen op voorsprong gekomen door een doelpunt van Rob van Ool, zijn eerste van het seizoen. Vlak na rust zorgde Pierre van Lin voor de gelijkmaker, waarna Riensema ervoor zorgde dat Leunen de drie punten alsnog in eigen huis hield. Van Sambeek: "De eerste helft kregen we meerdere kansen. Ik vond dat we redelijk goed speelden. Zij kwamen eigenlijk nauwelijks over de middenlijn. Ook na rust kregen we vier, vijf grote kansen." Daarvan werd er dus slechts één benut.

Aanstaande zondag gaat middenmoter Leunen op bezoek bij Grashoek, de nummer drie op de ranglijst.