Tom Timmermans nekt Venray

Sportclub Susteren-Venray 2-1 (0-1). 4. Stef van Dijck 0-1, 55. Wouter Pielanen 1-1, 80. Tom Timmermans 2-1.

Susteren | SV Venray heeft zondagmiddag op bezoek bij Sportclub Susteren een 2-1 nederlaag geleden. De Venraynaren kwamen vroeg op voorsprong dankzij Stef van Dijck, die een corner bij de tweede paal binnentikte. Dat bleek het enige doelpunt van de eerste helft te zijn. Daar baalde Venray het meeste van, want de ploeg van trainer Frans Koenen kreeg diverse kansen. Na rust kwam Susteren op gelijke hoogte door een doelpunt van Wouter Pielanen. Het duel in de eerste klasse leek lange tijd af te stevenen op een gelijkspel, maar zo'n tien minuten voor tijd veroorzaakte Jesse Rommen een strafschop en was het oud Venray-speler Tom Timmermans die de thuisclub aan de overwinning hielp. Koenen: "We kregen in de eerste helft vier, vijf mogelijkheden om de wedstrijd te beslissen. Dat gebeurde niet en na rust kregen we de kous op de kop. Na de 2-1 was er geen tijd meer om nog iets neer te zetten. We hadden onszelf in de eerste helft moeten belonen."
Komende zondag staat voor Venray de uitwedstrijd in Zuid-Limburg tegen Bekkerveld op het programma.