Afbeelding
Foto: R.ten Brucke

Restaria Loon vernieuwd

Overloon | De deuren van Restaria Loon aan het Hof van Loon 2 in Overloon werden enkele maanden geleden officieel geopend na een ingrijpende renovatie. Eigenaren Ine en Piet Roelofs zijn zo trots als een pauw op hun zaak: "Alles is weer spic en span. We zijn ontzettend blij met het eindresultaat."

Vanwege de bouw van nieuwbouwproject Hof van Loon was Restaria Loon ruim één jaar gesloten voor publiek. Voor de verbouwing stond Ine Roelofs samen met haar man tijdelijk op het plein met een frietwagen. "Het was heerlijk om weer aan de slag te kunnen in onze vernieuwde zaak. Het zal wel weer even wennen zijn. Voor de officiële opening hebben we destijds al een paar dagen voor proef gedraaid."

Zoals de naam al doet vermoeden is Restaria Loon zeker geen doorsnee snackbar. Er worden tal van warme gerechten geserveerd. "Nieuw zijn de toppings voor op de friet van Topp 'd Potato. Je moet dan denken aan hete kip, rendang, boeren frites of pulledpork." Voor de verbouwing was er in het restaurant plek voor twintig gasten. Dat aantal is ruim verdubbeld naar 56 plekken.

Ook kan iedereen bij Restaria Loon terecht voor kinderfeestjes. "We hebben dan een tafel vol met frietjes en gratis ranja." Op maandag kost een gezinszak friet voor vier personen en vier snacks slechts 12,50 euro tijdens afhalen. "Er kan gekozen worden uit een frikandel, kroket, viandel of kipkorn. Sinds kort bezorgen we ook bij bedrijven. Voor meer informatie kunnen bedrijven contact met ons opnemen. En op iedere woensdag kun je bij ons genieten van onbeperkt spareribs." Momenteel heeft Restaria Loon elf medewerkers. "We zoeken nog steeds horecatoppers voor in de avond en in het weekend."

Meer informatie over Restaria Loon is te vinden op de website www.restarialoon.nl. Op dinsdagen is Restaria Loon gesloten. Op alle andere dagen zijn de deuren geopend van 11.00 tot 22.00 uur. "Men kan bij ons online bestellen, deze app is gratis te downloaden via de app store."

Afbeelding
Afbeelding