Verlies Volharding

Volharding-Berghem Sport 2-6 (2-4). 3. Donny van Herpen 0-1, 5. Tim Brouwer 1-1, 15. Donny van Herpen 1-2, 36. Mark Blenckers 2-2, 37. Jordi Verhagen 2-3, 45. Donny van Herpen 2-4, 58. Stef van den Broek 2-5, 90. Nick Tiellemans 2-6.

Volharding | Volharding is zondagmiddag in de tweede klasse wederom tegen een thuisnederlaag opgelopen. De Vierlingsbekenaren verloren ruim van Berghem Sport. Met drie doelpunten ontpopte Donny van Herpen zich tot een ware plaaggeest van de ploeg van trainer Johan Vullings. Voor rust hield Volharding lange tijd redelijk gelijke tred met de bezoekers, maar de 2-4 van Van Herpen, vlak voor rust, betekende uiteindelijk de genadeklap. In de tweede helft scoorde Berghem Sport nog tweemaal. De lange lijst van afwezigen kan een excuus zijn voor de grote nederlaag. Rik Lucassen en Melvin de Klijn zaten na langdurige blessures juist weer bij de selectie.