Duel binnen vijf minuten beslist

SSS'18-Venhorst 5-2 (4-1). 15. Koen Voesten 1-0, 30. Thijs van Sleeuwen 1-1, 39. Koen Verlinden 2-1, 42. Koen Verlinden 3-1, 45. Koen van Bree 4-1, 46. Bas Joosten 5-1, 83. Thijs van Sleeuwen 5-2.

Overloon | SSS'18 heeft de eerste overwinning van het nieuwe voetbaljaar binnen. In eigen huis werd Venhorst overtuigend verslagen: 5-2. SSS moest starten zonder de geblesseerde Stan Venhuizen en begon prima aan het duel. Frank Hendriks liet al vroeg in het duel een dot van een kans liggen en even later schoot Koen Voesten de bal net over. Even later raakte Voesten wél het net. Met een schitterend schot zorgde hij voor de openingstreffer: 1-0. Daarna kwamen de gasten beter in het duel en bracht Thijs van Sleeuwen na een prima uitgespeelde aanval de stand weer in evenwicht. Zo stond het op slag van rust nog 1-1, maar maakte SSS er in de laatste vijf minuten van het eerste bedrijf liefst drie.

Koen Verlinden (tweemaal) en Koen van Bree zorgden ervoor dat het duel eigenlijk in vijf minuten beslist werd. Mochten daarover in de rust nog twijfels zijn geweest, dan verdwenen die direct na rust als sneeuw voor de zon. Bas Joosten maakte met een mooie stift na een prima aanval de vijfde. Venhorst moest vrezen voor een nog ruimere afstraffing, maar SSS kwam niet meer tot scoren. De gasten daarentegen deden dat wel, waardoor de eindstand op 5-2 werd bepaald. SSS behoudt zodoende de koppositie in de tweede klasse H, al moeten er nog diverse duels worden ingehaald.

Komende zondag gaat de ploeg van trainer Ruud Vermeer op bezoek bij Real Lunet.