Afbeelding
Foto: XvO Photography - Xander van Ommen - Creapedia

Zesde lezing Adelbert Venray

Venray | Adelbert Venray houdt op maandag 11 februari vanaf 20.00 uur de zesde lezing van het seizoen 2018-2019 in het Odapark in Venray.

Spreker is Edmon Oude Elferink (foto) en de titel van zijn voordracht luidt De invloed van Europa op mededinging, privacy en andere belangrijke zaken: een verslag uit de praktijk. Tijdens de avond gaat hij spreken over zijn Brusselse praktijk en geeft de aanwezigen een indruk geven van het functioneren van de 'Brusselse bubble' en de invloed die Europese regelgeving op het gebied van mededinging en privacy naar zijn idee op de (Nederlandse) economie en samenleving heeft.

Edmon Oude Elferink is als advocaat en partner werkzaam binnen de praktijkgroep Mededingingsrecht van CMS. Hij opereert vanuit het CMS EU Law Office in Brussel en beschikt over brede kennis van het Europese recht en is gespecialiseerd in het mededingingsrecht in het bijzonder. Edmon Oude Elferink adviseert op het gebied van kartelrecht, staatssteun en fusiecontrole en procedeert voor mededingingsautoriteiten, nationale rechtbanken en het Hof van Justitie van de Europese Unie in Luxemburg. Hij werkt in vier talen: Nederlands, Engels, Duits en Frans en is sinds 2011 werkzaam bij CMS. Daarvoor was hij werkzaam als referendaris bij het hof van Justitie van de Europese Unie in Luxemburg, als advocaat bij Houthoff Buruma in Brussel en bij Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn in Den Haag. Introducés zijn welkom.

Zie ook www.adelbertvenray.nl.