Handbalsters Manual op schot

Bevo 4-Manual 7-20 (4-12). Doelpunten Manual: Ankie Billekens en Conny van Tilburg (beiden 5x), Maaike Lipman (3x), Loes van Dijk en Guusje Wessel (beiden 2x), Joy Jakobs, Jantine Rongen en Manon Hazekamp.

Panningen | In de tweede klasse behaalden de handbalsters van Manual een royale zege in de uitwedstrijden tegen Bevo 4.

In Panningen begonnen de gasten uit Venray moeizaam aan het duel. Verdedigend had Manual de zaakjes goed voor elkaar, maar aanvallend kwamen de Venrayse handbalsters nog niet echt uit de verf. Pas in de slotfase van het eerste bedrijf kwam Manual ook aanvallend op dreef. Regelmatig scorend liepen de gasten uit naar een verschil van acht treffers bij rust: 4-12. In de tweede helft stond de verdediging opnieuw als een huis en werd de voorsprong regelmatig scorend uitgebreid naar een verschil van dertien: 7-20. In de stand blijft Manual derde met achttien punten uit twaalf duels en in het spoor van de nummers een en twee, Tremeg (12-24) en VESPO (12-22). Op donderdag 31 januari (vanavond) speelt Manual een bekerduel tegen MEOS. Het duel in sporthal De Weert begint om 20.15 uur. Komend weekend komt Manual in competitieverband niet in actie.