Afbeelding
Foto:

Restaurant Weert met Venrays tintje

Weert | Proeflokaal Bregje is een restaurant in een moderne sfeer waar lekker eten voor een betaalbare prijs centraal staat. Aanstaande donderdag opent Proeflokaal Bregje vol trots zijn 24e vestiging in Weert.

Met zorg bereide gerechten voor een betaalbare prijs zorgt ervoor dat Bregje toegankelijk is voor iedereen. Op maandag t/m donderdag geniet je van een driegangendiner voor 14,50 euro en van vrijdag t/m zondag kun je een driegangendiner eten voor 16,50 euro.

Ondernemer Ralf Jansen uit Venray is een van de initiatiefnemers van het restaurant. "We kijken altijd naar kansen in de markt en naar mooie formules. Vanuit onze filosofie past Proeflokaal Bregje perfect bij ons. Het restaurant kent namelijk een vaste maar scherpe prijs voor een driegangenmenu. Goed en betaalbaar eten, wie houdt daar nou niet van?", aldus de eigenaar. Ook operationeel heeft het restaurant Venrayse invloeden. De Venrayse Bregje Beerkens zal namelijk de dagelijkse leiding voor haar rekening nemen. Bregje: "Toen ik hoorde dat Ralf een Proeflokaal Bregje ging starten wist ik meteen; daar wil ik bij horen. Dat ik het restaurant nu mag gaan leiden vind ik een geweldige uitdaging!" Proeflokaal Bregje Weert is elke dag geopend vanaf 17.00 en is gevestigd aan de Oelemarkt 11, het pand waar eerder diverse nachtclubs hun intrek gehad hebben.


Alzheimer Café Venray

Venray | Alzheimer Café Venray is op maandag 11 februari weer open. Het café is een maandelijkse informele bijeenkomst waar mensen met dementie, familieleden, hulpverleners en andere belangstellenden elkaar in een ongedwongen sfeer kunnen ontmoeten om ervaringen uit te wisselen en te leren over dementie en aanverwante thema's. hema is Geloof en zingeving en gastspreker is Suzanne Lijklema, geestelijk verzorger bij de Zorggroep. Het Alzheimer Café Venray vindt plaats in De Kemphaan aan de Kennedyplein 1 in Venray. De inloop is vanaf 19.00 uur en aanvang van het programma is om 19.30 uur. De toegang is gratis en aanmelden is niet nodig. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Joke Halmans via telefoon 06-53730515.