Lesley Barents is trots op de nieuwe locatie van haar sportschool.
Lesley Barents is trots op de nieuwe locatie van haar sportschool. Foto: Henk Lammen

LB Fitness Boutique

Venray | Dolgelukkig is onderneemster Lesley Barents met de nieuwe locatie van haar sportschool LB Fitness Boutique. Aan de Leunseweg 53a kan ze aan de toekomst bouwen. "Hier kunnen de komende jaren verder groeien. Het is een toplocatie met veel mogelijkheden", zegt Barents enthousiast.

De eerste vernieuwingen worden al doorgevoerd door de onderneemster. Zo wordt er iedere maandag tussen 17.00 en 18.00 uur een zumbales gegeven. "Vanuit onze leden hoorden we dat er behoefte was aan zumba. We spelen in op de behoeften van onze leden. Persoonlijke aandacht vinden wij belangrijk. Ook de groepsles strenght circuit training is populair." Toch dienen meer veranderingen zich aan bij LB Fitness Boutique. Binnenkort wil Barents starten met een tweede yogales. "Waarschijnlijk plannen we die op een ochtend. We geven lessen aan maximaal tien leden per keer." Ook in het overige deel van de sportschool mogen er tien sporters tegelijkertijd aanwezig zijn. Via een app kunnen de leden van LB Fitness Boutique aangeven of ze aanwezig zijn. "Onze groepslessen worden afgelast als er minder dan vier personen komen. Dat kunnen we via de app ook bijhouden en naar onze leden communiceren." Nu Barents na de verhuizing weer in rustiger vaarwater komt kan ze ook weer gaan denken aan haar werk als gewichtsconsulente. "Deze draad pak ik weer op. Ik kan weer doen wat ik leuk vind."

De sportschool is op maandag geopend van 08.00 tot 12.00 uur en van 17.00 tot 21.00 uur, op dinsdag tot en met vrijdag van 08.00 tot 12.00 uur en van 18.00 tot 21.00 uur. Op zaterdag opent LB Fitness Boutique de deuren van 09.00 tot 12.00 uur en op zondag zijn de deuren nog gesloten. Meer info op lbfitness.nl.