verzorging groot feest in venray
verzorging groot feest in venray Foto:

Complete feestverzorging

Leunen | Verkoeijen Partyservice en Slagerij is niet alleen hét adres voor catering en ambachtelijke specialiteiten. Het bedrijf van John en Anke Verkoeijen verzorgt ook de complete aankleding van feesten en partijen.

Voor de organisatie van bruiloften, bedrijfsfeesten, vakantieborrels, openingen, recepties, housewarming buurtfeesten en nog veel meer kunnen klanten bij het bedrijf in Leunen terecht. "Wij kunnen eigenlijk alles verzorgen voor uw feest thuis of op een andere locatie. We verzorgen de complete catering. van buffet tot barbecue en van eenvoudige hapjes tot geheel verzorgd diner. Zelf de drank met koelkast kunnen we leveren", legt Verkoeijen uit.

Verkoeijen gaat echter een stap verder dan de doorsnee cateraar. "We zorgen ook voor tapinstallaties, wijnarrangementen, feesttenten, meubilair, de aankleding van een schuur, verwarming, speciale verlichting en nog veel meer. Als iemand oranje stoelen op zijn of haar feest wil, dan regelen wij die. We zorgen ook voor professioneel personeel tijdens de avond zelf als daar vraag naar is."

Ook de planning van het complete feest kan worden overgenomen door Verkoeijen. "Ik zorg er altijd voor dat de spullen op locatie komen en Anke neemt de planning op locatie over. Zij zorgt er dan voor dat het feest compleet zonder zorgen verloopt."

Meer informatie over de complete feestverzorging is te vinden via www.verkoeijen.nl/complete-feestverzorging.