Afbeelding
Foto:

Maaltijdservice Verkoeijen

Leunen | Stilstand is achteruitgang en dat begrijpt ondernemer John Verkoeijen volledig. Zo bezorgt hij met Verkoeijen Partyservice en Slagerij sinds 2016 iedere woensdag maaltijden aan huis. "We namen destijds maaltijdservice Van Geenen over die noodgedwongen moest stoppen."

Sinds kort worden de maaltijden ook bezorgd in de gemeente Horst aan de Maas. Voorheen werden de maaltijden alleen verspreid in de gemeente Venray en in Overloon. Door speciale verpakkingsmethode is de maaltijd tien dagen houdbaar in de koelkast. "We voorzien voornamelijk ouderen van een verse maaltijd, maar alleenstaanden, vrachtwagenchauffeurs en mensen met onregelmatige diensten maken van onze maaltijdservice gebruik. Mensen willen kwalitatief goede koelverse maaltijden. Je kunt niet alleen op diepvriespizza leven."

De maaltijden van het Leunse bedrijf zijn uniek, want er wordt altijd gekookt met verse producten. "De maaltijden zijn gemakkelijk op te warmen. Je hoeft de verpakking alleen maar op te warmen in de magnetron. Deze maaltijden zijn ook te koop in onze winkel, bij de Plus in Venray en bij de Smaaksmederij in Leunen."

Wekelijks varieert het menu en is er volop keuze. Naast de hoofdmaaltijd levert Verkoeijen Partyservice en Slagerij ook soepen in éénpersoonsverpakkingen.

Meer informatie over de maaltijdservice van Verkoeijen Partyservice en Slagerij is te vinden op www.verkoeijen.nl/maaltijdservice. Foto: Henk Lammen.