Afbeelding
Foto:

Partyservice van A tot Z

Leunen | Verkoeijen Partyservice en Slagerij denkt graag met klanten mee. Het bedrijf uit Leunen zorgt voor complete barbecues, buffetten, hapjes en compleet verzorgde feesten met tent, aankleding, drank en bediening. "We verzorgen het geheel van A tot Z. Ook een loods bouwen we om tot feestlocatie", vertelt John Verkoeijen enthousiast.

De laatste jaren is de markt volgens Verkoeijen wel veel veranderd. "Eerst waren plastic borden nog voldoende, maar nu moet het allemaal porselein zijn. We veranderen met de tijd mee." Met de partyservice levert Verkoeijen aan een breed spectrum. Zo verzorgt hij traditionele diners, maar de mogelijkheid bestaat ook om een hapjesbuffet en tapas te bestellen."

De ambachtelijke slager uit Leunen maakt alles zelf en kan daardoor zijn producten op diverse manieren inzetten. "We maken uiteraard zelf onze vleesproducten, maar we maken ook zelf salades en sauzen. We snijden de kool bijvoorbeeld zelf." De doelgroepen van Verkoeijen lopen erg uiteen. Het bedrijf levert onder meer tijdens huwelijken, doopsels, bedrijfsfeesten en ook op begrafenissen. "Het is heel divers en dat is eigenlijk langzaam zo gegroeid. Vooral in de zomermaanden is het erg druk met onder meer barbecues. Tijdens de communie hadden we afgelopen jaar ruim 60 bestellingen. Toen zaten we wel tegen ons maximum aan." Met de partyservice levert Verkoeijen voornamelijk in de gemeenten Venray en Horst aan de Maas. "Incidenteel leveren we ook wel in Boxmeer, Venlo en Deurne maar we richten ons voornamelijk op Venray en Horst."

Verkoeijen Partyservice en Slagerij zorgt onder meer een compleet verzorgde barbecue, party-pan, gourmet en fondue, brunch, diner, bedrijfslunches, overwerkmaaltijden en compleet verzorgde feesten.

Kijk op www.verkoeijen.nl/partyservice voor meer informatie over de producten van Verkoeijen Partyservice en Slagerij.