SVOC'01 hard onderuit: 18-10

Celeritas/Avanti-SVOC'01 18-10 (10-5). Doelpunten SVOC'01: Rian Willems (4x), Kelly Wismans en Linda Claessens (beiden 2x), Marloes Cox en Maartje Janssen.

Venray | In de overgangsklasse A leden de korfbalsters van SVOC'01 afgelopen zondag een gevoelige nederlaag in de uitwedstrijd tegen Celeritas/Avanti: 18-10. In de openingsfase was de concentratie niet optimaal bij de gasten die veel balverlies leden. De thuisploeg profiteerde optimaal en liep in een kwartier tijd uit naar 8-3. In de rust bedroeg het verschil nog steeds vijf doelpunten: 10-5. In de tweede helft kwam SVOC'01 nog wel even dichterbij (11-7), maar zag vervolgens de thuisploeg een definitief gaatje slaan en de punten in eigen huis houden. SVOC'01 speelt op zondag 27 januari een thuiswedstrijd tegen Ona/Astrantia. Het duel in sporthal De Wetteling begint om 16.00 uur.