Afbeelding
Foto:

Jubilarissen en afscheid

Venray | De eerste algemene vergadering in 2019 - tevens de nieuwjaarsbijeenkomst - van de Wereldwinkel vond onlangs plaats in De Kemphaan in Venray.

Bijna alle vrijwilligers waren daarbij aanwezig. Een goede gelegenheid om extra aandacht te besteden aan drie jubilarissen. Joke Peeters begon in 1998 bij de Wereldwinkel en al twintig jaar is ze een vaste kracht op de woensdag. Mariet Min en Margriet Litjens startten hun vrijwilligerswerk in 2008.

Alle drie ontvingen zij een zilveren hangertje. Het hangertje van Joke Peeters was groter dan de andere twee. De bloemen waren voor Marie-Louise Slits. Gedurende zes jaar was zij werkzaam als vrijwilligerscoördinator en bestuurslid en ze gaat nu aan de slag bij stichting Leergeld. Verder op de foto Elly van Dijck, die als voorzitter de taak van Marie-Louise overneemt. Dankzij de bemiddeling van Match werden tevens drie nieuwe winkelmedewerkers welkom geheten en een nieuwe secretaris. Foto: De dames op de foto; vooraan rechts Joke Peeters 20 jaar vrijwilligster. Achter haar rechts Margriet Litjens, links Mariet Min. Beiden 10 jaar. Met bloemen Marie-Louise Slits en links achter Elly van Dijck, voorzitter van de Wereldwinkel.