Afbeelding
Foto: Christ v.d. Munckhof

GHV Oostrum nu ook Suzuki-dealer

Oostrum | Sinds december is GHV aan de Stationsweg in Oostrum Suzuki-dealer. Naast dit Japanse automerk blijft GHV ook nog Fiat-dealer.

"Toen duidelijk werd dat Van Haren werd overgenomen door Wassink, waardoor het Suzuki-dealerschap vrijkwam, heb ik contact gezocht met de Nederlandse importeur. Suzuki past bij ons. Het is een laagdrempelige auto en dat zijn wij als bedrijf ook", vertelt Jac Vermeulen. De gesprekken met Suzuki liepen voorspoedig. "Er was meteen een klik en binnen een paar weken waren we eruit."

Vermeulen is blij met het dealerschap van Suzuki. "Suzuki-rijders zijn trouwe klanten. Als wij ervoor zorgen dat we ons werk goed doen, dan zullen de klanten ook trouw blijven. Onze werkplaats is al helemaal ingericht voor service en onderhoud van elke Suzuki. Sterker nog, we zoeken zelfs op korte termijn een monteur bij. Vorig weekeinde hebben we bovendien een show gehad die druk werd bezocht en de mensen met ons kennis konden maken. Daar hebben we hele goede reacties op gehad."

Suzuki heeft een aantal auto's met een hoge instap, zoals de S-cross en de Vitara. Daarnaast zijn de Swift en Ignis hele leuke auto's. "Dit jaar zullen een paar hybride modellen geïntroduceerd worden terwijl in 2021 de eerste elektrische Suzuki's op de markt komen. Suzuki is dus een merk met toekomst", aldus Vermeulen. Belangstellenden zijn dagelijks welkom in de showroom van GHV aan de Stationsweg 183 in Oostrum.

Foto: Jac Vermeulen is trots op het Suzuki-dealerschap.