Twee keer winst zaalhockeyers

Best-Venray 4-5. Doelpunten Venray: Stan Bakens en Freek Janssen (beiden 2x) en Guido Pop.

Blerick-Venray 3-4. Doelpunten Venray: Tom Schueler (2x), Roy de Rijk en Koen Arentsen.

Best | De zaalhockeyers van Venray van Venray sloten de competitie in de subtopklasse af met twee zeges op Best (4-5) en Blerick (3-4). Venray is nu uitgespeeld aan staat met 16 punten aan kop. Blerick en Oedenrode spelen nog een wedstrijdronde en kunnen Venray passeren op de ranglijst.

In en tegen Best werd al vroeg in de wedstrijd een 0-3 voorsprong genomen. De thuisploeg kwam nog voor rust op gelijke hoogte: 3-3. Na de pauze nam Best zelfs een voorsprong (4-3), maar toonden de gasten uit Venray veerkracht. Uit een strafcorner van Stan Bakens kwam Venray op gelijke hoogte. De laatste strafcorner van de wedstrijd leverde de zege op. Een eenvoudige variant werd door Guido Pop in het doel gewerkt: 4-5. Tegen het sterke Blerick, kanshebber op promotie, werd de zaalcompetitie afgesloten. In de beginfase golfde het spel op en neer en nam Venray telkens een voorsprong. Het venijn zat in de staart van de wedstrijd. Vijf minuten voor tijd kreeg Venray een strafcorner toegekend. Koen Arentsen pushte de bal via het lichaam van een speler op de doellijn loeihard in de netten: 3-4. In de slotminuten 'parkeerde Venray de bus voor de eigen cirkel' en trok de minimale voorsprong, tot frustratie van de Blerickse ploeg over de streep. Met de zege sloot Venray het seizoen winnend af en nam het revanche voor de eerder geleden nederlaag tegen Blerick.