Tulpen plukken bij Intratuin Venray

Venray | Het tulpenseizoen is begonnen en om dit te vieren haakt Intratuin Venray aan de Langstraat 133 in Venray vanaf zaterdag 19 januari in op nationale tulpendag met de tulpenweken.

'Tulpen zijn echte sfeermakers die symbool staan voor het voorjaar. Er zijn diverse soorten verkrijgbaar in ontelbare kleuren', vertelt het bloemistenteam van Intratuin Venray. 'Die veelzijdigheid laten we graag zien. Bovendien kunnen klanten op 19 januari zelf tulpen plukken in het plukveld in de winkel'.

'Wij verrassen je graag met de mooist creaties'

Intratuin Venray nodigt iedereen van harte uit om het ruime assortiment in de winkel te komen bekijken. Het bloemistenteam van Intratuin Venray: 'Kies jouw favorieten en wij maken er graag een prachtig voorjaarsboeket van of een bloemarrangement. Tulpen zijn namelijk heel veelzijdig. We verrassen je graag met de mooiste creaties'.

Op 19 januari zijn er ook leuke workshops voor jong en oud. Ga naar de website van Intratuin Venray en klik op acties voor meer informatie of schrijf direct in bij de servicebalie.