Afbeelding
Foto:

Red Stars succesvol op LK

Venray | Afgelopen zaterdag speelden de senioren van de Venrayse tafeltennisvereniging Red Stars hun titelstrijd op het Limburgs kampioenschap. En met succes.

In de topklasse bereikte Tom Thijssen de finale en hierin was Barry Berben hem de baas. Hij behaalde dus een mooie tweede plaats, naast de tweede plaats in het dubbel met zijn partner uit Sittard.

Zeer goed op dreef was Maarten Peters in de eerste klasse, die zich na afloop als Limburgs kampioen kon laten kronen. In een fraaie finale versloeg hij Hoogenboom uit Geleen. In de tweede klasse werd jeugdspeler Pepijn Engels pas gestopt in de halve finale.

Op zondag was het de beurt aan de jeugd om zich te meten met de rest van Limburg. Ook hierin waren goede resultaten te noteren. Bij de kadetten jongens bereikte Steven van Kessel de halve finale, waar hij pas na vijf spannende games kon worden gestopt. Ook in de halve finale werd Pieter Zwiers een halt toegeroepen bij jongens pupillen.

De finale in het dubbel jeugd 3 speelde Isa Engels samen met Louka Sijbers uit Sevenum. Na een spannende partij, met kansen over en weer, ging dit duo nipt onderuit en daardoor was de tweede plaats voor hen. Hetzelfde resultaat bereikte Thomas Zwiers met een jongen uit Elsloo in de troostronde jeugd 3.

De overige jeugdleden speelden niet onverdienstelijk hun wedstrijden, maar wisten geen ereplaatsen te behalen.