Afbeelding
Foto Hoedemaekers Venray

Fotoshoot voor winnaar fotopuzzel

Venray | Jos Janssen uit Venray is de winnaar van de fotopuzzelwedstrijd die Peel en Maas in de kerstperiode hield. Uit handen van Saskia Hoedemaekers nam hij de hoofdprijs, een fotoshoot bij Hoedemaekers, in ontvangst.

Jos Janssen was een van de weinigen die alle twaalf de vragen in het jaaroverzicht juist beantwoordden. De juiste oplossingen waren: januari Oirlo, februari Venray, maart De Hulst, april Wittenhorst - Venray, mei pastoor Harrie te Plate, juni Pleinfestijn Venray, juli Bouledrome, augustus 100 jaar Fanfare Moed en IJver, september wethouder Jan Loonen, oktober Castenray, november deken Smeets wordt benoemd tot ereburger en december De Pluum van Match. De kamerplant van Intratuin is gewonnen door Gerrie Houben uit Venray. Ook de andere winnaars hebben hun prijzen inmiddels ontvangen.

Foto: Hoedemaekers Venray.


Alzheimer Café

Venray | Het Alzheimer Café Venray is weer open op maandag 14 januari. In januari is het thema Partner in balans.

Partner in balans is de naam van een cursus die speciaal is ontwikkeld voor mantelzorgers van mensen met geheugenproblemen. Gastspreker is Hannah Christie, wetenschappelijk onderzoeker en werkzaam bij Alzheimer Centrum Limburg. Het Alzheimer Café Venray vindt plaats in De Kemphaan aan het Kennedyplein 1 in Venray. Aanvang: 19.30 uur. De toegang is gratis. Voor meer informatie: Joke Halmans, telefoon 06-53730515.