Afbeelding
Foto:

Cyclocross start in Overloon

Overloon | Op het terrein van het Oorlogsmuseum in Overloon wordt op zondag 13 januari de MTB en cyclocross Toma Cycles gehouden. In het museumpark is een parcours uitgezet langs tanks en over bruggen met korte klimmetjes en afdalingen. De jeugdklassen rijden een korter rondje.

Deelname is voor jong tot oud. Enige ervaring in het mountainbiken of cyclocross is wel gewenst. Inschrijven kan in eetcafé en pannenkoekenhuis Museumzicht aan het Museumpark 5a in Overloon. De wedstrijden beginnen om 10.00 uur. Voor de deelnemers is het belangrijk om tijdig in te schrijven zodat er tijd is om het parcours te verkennen. Voor een daginschrijving kan men een daglicentie ter plekke nemen. Inschrijven kan vanaf 1 uur voor aanvang van de wedstrijd.

De toegang tot het park is gratis. Zie voor meer informatie www.limburgcross.nl.

Foto: Edwin Arts tijdens de wedstrijd vorig jaar. Foto: Peter Alders.


Bridgesoos De Kemphaan

De beste in lijn A: 1. Maarten Houba en Piet Willems 72,50%. 2. Ellen en Gerd Franssen 59,58%. 3. Jeanne Korsmit en Jan Vousten 56,25%. Lijn B: 1. Wil Dietz en Leonie Hendriks 67,08%. 2. Trees van der Beele en Thea Peters 62,92%. 3. Jan Jansssen en Cis Selders 60,42%. Lijn C: 1. Corry Borssen en Jo Kok 57,08%. 2. Thei Gerrits en Ger Jenniskens 54,08%. 3. Rieki van Bree en Jaqueline Hermkens 53,75%.