Afbeelding
Foto: Rikus ten Brücke

Cosy Heat voor warmte en sfeer

Wanssum | U wilt wel over op duurzaam, maar u weet niet wat u moet doen? Wat is geschikt voor u en uw huis? Uit ervaring weet het team van Cosy Heat aan de Stayerhofweg 8a in Wanssum wat het beste bij een klant past door een plan te maken van wensen en mogelijkheden die voor elk project anders zijn.

Voor sfeer in huis is een pelletkachel of een houtkachel een goede optie, maar klanten kunnen bij Cosy Heat ook terecht voor comfort met een gashaard (aardgas of propaan). De haarden zijn voor de komende dertig jaar nog een uitkomst.

"Als dealer van bekende merken zijn we in de regio een betrouwbare partner met meer dan dertig jaar ervaring met goed opgeleid vast personeel. Passie voor ons werk is dan ook aanwezig. Verder kunnen we het hele huis duurzaam maken. Daar zijn we in Venray mee bezig met een voorbeeldwoning", zegt Erik Verberkt van Cosy Heat. "Daar vertellen we in een persoonlijk gesprek graag meer over." Het huis wordt onder meer voorzien van zonnepanelen, solar, warmtepomp en vloerverwarming met op elke kamer een goede regeling. "We maken op onze website nog bekend wanneer we open huis houden. Dit huis wordt overigens verwarmt zonder gas."

Zo heeft Cosy Heat alle expertise in huis om een brede markt te bedienen. "We hebben ook een sfeervolle showroom waar de klant sfeer kan proeven. Daar werken we een toevoeging voor elk interieur verder uit." Cosy Heat heeft een eigen servicedienst in huis. "We verrichten ook preventief onderhoud voor onze klanten met of zonder contract."

Meer informatie over Cosy Heat is te vinden op de website www.cosyheat.nl. Foto's Rikus ten Brücke.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding