Afbeelding
Foto:

Wisseltrofee
De Hedse Boulers

Venray | De spelers van De Hedse Boulers hebben voor de 15e keer een Nieuwjaarstoernooi gehouden in de Bouledrome op het Speulpark aan de Hoopweg. Tijdens dit toernooi werd gestreden om de Her-Mien wisseltrofee. Er werden vier wedstrijden gespeeld in de doublettenvorm 2 tegen 2.

Herman Janssen behaalde 28 punten, evenveel als Richard Janssen had 28 punten, waardoor de eerste ronde de beslissing bracht. In deze ronde had Herman Janssen net één winstpuntje meer dan Richard Janssen. De Her-Mien wisseltrofee ging daardoor dan ook naar Herman Janssen.

Op de foto in het midden Herman Janssen als de trotse winnaar. Ook op de foto Wim Derikx (derde plaats met vier gewonnen wedstrijden en 24 punten) en Richard Janssen (tweede plek met vier gewonnen wedstrijden en 28 punten).

Foto: Jan Derikx.


Wintercompetitie jeu de boules NPC

Venray | In de Nationale Petanque Competitie 2018-2019 regio Zuid-Oost, met deelname van twee teams van JBC Venray 80 en een team van de Ysselsteynse Piëlboulers, zijn de volgende wedstrijden gespeeld:

4e Divisie groep 4002 7e wedstrijd. JBC Venray 80 1 speelde tegen JBC Plop 2 in Uden. Uitslag 1-7. Na zeven wedstrijden in deze groep zakt JBC Venray 80 1 daardoor van de 2e naar de 3e plaats. De volgende wedstrijd is op zaterdag 19 januari thuis in de Bouledrome Venray tegen de Boules 1 uit Gemert.

6e Divisie groep 6004 7e wedstrijd. JBC Venray 80 2 speelde tegen PV Wij Liggen 5 in Schijndel. Uitslag 6-2. Na zeven wedstrijden in deze groep gaat JBC Venray 80 2 door deze overwinning van de derde naar een tweede plaats.

De volgende wedstrijd is op zaterdag 19 januari thuis in de Bouledrome Venray tegen Boules de Boeuf 6 uit Oss.

6e Divisie groep 6003 7e wedstrijd. Piëlboulers 1 speelde tegen JdB Stiphout 1 in Stiphout. Uitslag 2-6. Na zeven wedstrijden in deze groep staan de Piëlboulers nog steeds op de tweede plaats. De volgende wedstrijd is op zaterdag 19 januari thuis in de Bouledrome Venray tegen Jeu de Bouckles 2 uit Boekel.