Afbeelding
Foto:

Jubilarissen en cheque SV Venray

Venray | Tijdens de nieuwjaarsreceptie bij SV Venray werd een grot groep jubilarissen gehuldigd.

Op de groepsfoto, van links naar rechts: Ruud Keijzers 25 jaar lid, Jos Bouten, 40 jaar lid, Carl de Bruijn 25 jaar lid, Jesper van Lierop 25 jaar lid, Joep Vievermans 25 jaar lid, Hans Hendrikx, benoemd tot erelid, Ton Arts, 60 jaar lid, Theo Jansen 12,5 jaar vrijwilliger, Lia Jansen 12,5 jaar vrijwilliger, Theo van Stokkum 25 jaar lid, Leendert van Gemert 25 jaar lid en Ton van Soest 25 jaar lid. Ook werd de opbrengst van de loterij (750 euro) geschonken aan een goed doel: Logeerhuis Kapstok.


Korfbal hervat

Venray | Komend weekeinde wordt de korfbalcompetitie weer hervat na het kerstreces. In de hoofdklasse staat zondagmiddag om 14.35 uur direct de derby tussen Oranje Wit en De Peelkorf op het programma.

Oranje Wit heeft na vier duels nog altijd de volle buit en staat tweede. De Peelkorf is de nummer drie van de hoofdklasse met zes punten uit vier wedstrijden.

In de overgangsklasse B neemt SVOC'01 het thuis op tegen Rietvogels om 14.35 uur. De korfbalsters van Merselo genieten nog van een vrij weekeinde.

Afbeelding