Afbeelding
Foto:

Peters en Iveton bundelen krachten

Ysselsteyn | Autobedrijf Peters in Ysselsteyn en Iveton uit Well werken vanaf 1 januari 2019 samen en gaan aan de Agrobaan 7 in Ysselsteyn verder onder de naam Peters – Iveton.

Met deze samenwerking ontstaat er een bedrijf waar elke vraag deskundig wordt beantwoord. Iveton is gespecialiseerd in het inkopen van 'auto's op maat' bij betrouwbare relaties in binnen- en buitenland. De geïmporteerde auto's hebben net iets meer, ze passen stuk voor stuk bij de specifieke wensen van de opdrachtgever. Denk aan motoren met meer vermogen, een luxueuze uitrusting en lagere kilometerstanden. Zo'n auto heeft niet iedereen voor de deur. Door de kennis en ervaring op de inkoopmarkt kan Peters - Iveton scherpere verkoopprijzen bieden. In de showroom in Ysselsteyn komt een uitgebreid aanbod van interessante occasions.

Peters – Iveton blijft een Bosch Car Service garagebedrijf dat focust op het repareren en onderhouden van auto's en campers.

Samen sterker

Door de krachtenbundeling krijgen klanten het beste van twee werelden. Extra aandacht bij de aankoop van een auto én een snelle en vakkundige service in de werkplaats. Zo komt de slogan van Bosch Car Service 'we doen alles voor uw auto' nog meer tot zijn recht.

Foto: Peter Peters van Autobedrijf Peters en Ivo Tonnaer van Autobedrijf Iveton.


Cursus qi gong in De Kemphaan

Venray | Elke woensdag van 12.30 tot 13.30 uur kan er qi gong worden geoefend in De Kemphaan in Venray.

Dit zijn gezondheidsoefeningen voor lichaam en geest. De effecten zijn binnen een aantal weken te ervaren in onder meer een beter slaappatroon, een betere conditie en een grotere concentratie.

Er zijn nog enkele plaatsen vrij. Informatie en aanmelden; Nelly Rongen, telefoon (0478)586154.

Officiële opening montessorischool

Venray | De montessorischool Venray wordt op vrijdag 25 januari officieel geopend. De feestelijke middag bij het nieuwe schoolgebouw aan de Boterbloem 45 in Venray begint om 13.30 uur met het officiële gedeelte.

Het schoolgebouw is van 15.30 tot 20.00 uur vrij te bekijken tijdens een open huis. Om 14.15 uur is er voor genodigden de mogelijkheid om het gebouw te bezichtigen.