Afbeelding
Foto:

Legends of Rock terug in Wetteling

Venray | Het Legends of Rock Tribute Festival XL 2019 keer terug naar sporthal de Wetteling in Venray. Op zaterdag 25 mei staat een nieuwe editie op de rol met tributes van Rammstein, AC/DC, Metallica, Ozzy Osbourne, Guns N' Roses en Foo Fighters.

"De tour is in het leven geroepen om de beste internationale (tribute)bands de mooiste podia te bieden waarop hun dynamische shows optimaal tot hun recht komen", meldt producer John Van den Borne van Artists & Bands Booking Agency. "Alle hits en de beste albumsongs van de genoemde wereldbands zullen door deze tributebands op indrukwekkende wijze worden gespeeld, ondersteund door een spectaculaire lichtshow en dynamische special effects."

De optredens worden verzorgd door Vannstein – a tribute to RammsteinVannstein. Alle hits, zoals onder andere Du Hast, Ich Will en Sonne, en de beste albumnummers, passeren de revue. AC/DC by High Voltage doet het publiek al 19 jaar de podia plat herinneren aan de rock- 'n-roll van AC/DC. De setlist bestaat bijvoorbeeld uit Highway To Hell, Let There Be Rock, Hells Bells, Thunderstruck en Stiff Upper Lip, maar For Those About To Rock wordt gespeeld. Metallica by Present Danger is na de start in 2005 uitgegroeid tot één van de meest gewaardeerde Metallica- tributes van de Benelux en Duitsland. Tijdens het optreden komen niet alleen de grootste hits als Enter Sandman en Nothing Else Matters voorbij, maar ook de beste albumnummers. Ozzy Osbourne by Blizzard Of Ozz brengt een tribute aan Ozzy Osbourne. Leadzanger Mojo is een look- en sound-a-like van Ozzy Ozbourne. Blizzard Of Ozz brengt alle hits van Ozzy en Black Sabbath ten gehore. Guns N' Roses/Slash by Slash N' RosesSlash N' Roses is een Nederlands eerbetoon aan de levende gitaarlegende Saul Hudson, beter bekend als Slash, en Monkey Wrench speelt tijdens zijn tribute Foo Fighters-repertoire.

Sporthal de Wetteling opent op zaterdag 25 mei haar deuren om 16.00 uur. Het programma start om 16.30 uur. Tickets kosten in de voorverkoop 20 euro via www.optisport.nl/venray en www.legendsofrocktributetour.com en aan de dagkassa 25 euro. Kaarten zijn ook te koop bij Primera, De Wetteling en de Plus-supermarkten in Venray en Horst.

Foto Slash N' Roses. Foto: Artists & Bands Booking Agency.