Afbeelding
Foto:

KBO steunt voedselbank

Venray | KBO Venray heeft op 19 december de jaarlijkse adventsviering in De Witte Hoeve in Venray gehouden. Ruim 220 KBO-leden namen deel aan dit jaarlijkse samenzijn. De middag werd opgeluisterd door het KBO gelegenheidskoor onder leiding van dirigent Joop Simons en met begeleiding van dirigent Ernest Cruysberg.

Na de viering was er de traditionele tombola waarvoor de KBO loten had gekocht. Voordat de prijzen werden getrokken, mocht Martin Wijnhoven, als voorzitter van de KBO Venray, namens de leden van de KBO Venray een cheque ter waarde van 250 euro overhandigen aan Gerda van Stelten, voorzitter van Voedselbank Limburg-Noord.

Ze was blij met dit bedrag en zegde toe dit geld goed in Venray te zullen besteden.


Groene start bij Intratuin Venray

Venray | Ook weer zin om fris en groen het nieuwe jaar in te gaan?

Een grote kamerplant kan dienen als stralend middelpunt in je woonkamer. Zoek je een plant die groot wordt en gemakkelijk is in onderhoud? Of zoek je een grote plant met weelderige bloemen? Een klimmende plant of een plant met een flinke stam? Bij Intratuin Venray vind je ze in alle soorten en maten. Ook luchtzuiverende planten zijn geliefd, ook op kantoor of in een werkomgeving verrichten zij goede dienst.

Groene kamerplanten zijn weer helemaal terug van weggeweest. Het voordeel van groene planten is dat ze maar weinig verzorging nodig hebben. Bij Intratuin Venray vind je ze in allerlei soorten en maten. Maak bijvoorbeeld groene groepjes met een aantal kleine cactussen, vetplanten en twee grotere planten van verschillende hoogte, dat geeft een lekker speels effect. De Intratuin-stylistes hebben ook een nieuwe collectie potterie en bijpassende accessoires gecollectioneerd.

'Voor donkere of tochtige ruimtes kunnen prachtige collectie zijden planten aanbieden. Nieuw en erg trendy zijn de Cactussen in deze collectie. Bolletjes zoals hyacinten, blauwe en witte druifjes, narcissen, tulpjes zijn weer de voorbode van een nieuw begin (de aankomende Lente). Onze bloembind(st)ers binden de mooiste boeketten , zodat uw huis of werkomgeving weer een frisse, vrolijke, kleurrijke uitstraling heeft'.

Intratuin Venray, Langstraat 133 Venray.