Afbeelding
Foto:

Actie PLUS en Oostendorp

Venray | Ondernemers zijn steeds vaker op zoek naar nieuwe ideeën. Zo ook PLUS Guido van Dijck en Oostendorp Auto Toyota. De Toyota AYGO X-PLUS is daar een exponent van.

"Het idee is tweeledig. Als PLUS zijn we altijd op zoek naar leuke initiatieven die voor onze supermarkt een meerwaarde hebben. Daarbij proberen we altijd met lokale partijen samen te werken", legt Guido van Dijck uit. "Daarom hebben we samen een leuke actie voor klanten van de PLUS en Oostendorp bedacht", vult Daan Bruijsten van Oostendorp Auto Toyota aan.

Het resultaat is de Toyota AYGO X-PLUS, een mooie compacte auto mét heel veel 'PLUS' voor een aantrekkelijke prijs. "De auto is extra rijk uitgerust met onder meer 15 inch lichtmetalen velgen, climate control, smartphone integration en privacy glass", legt Daan uit. "Bovendien krijgt iedereen die voor de AYGO X-PLUS kiest, zes maanden lang voor 50 euro aan boodschappentegoed in onze supermarkt", vervolgt Guido. Verder zijn er voor klanten van de PLUS maandelijks prijzen te winnen, zoals een weekend gratis AYGO rijden, 1 minuut gratis winkelen en een boodschappenkrat vol boodschappen. Om de actie visueel te ondersteunen hebben PLUS en Oostendorp Auto Toyota een grote PLUS-boodschappenkrat laten maken die de komende maanden boven op een AYGO X-PLUS wordt geplaatst als eyecatcher. Deze auto zal ook voor proefritten worden ingezet. De actie loopt drie maanden van januari t/m maart.

Op de foto Guido van Dijck (links) en Daan Bruijsten.