Handbalsters halen uit: 21-38

EHV-Manual 21-38 (11-23). Doelpunten Manual: Joy Jakobs (9x), Ankie Billekens (6x), Conny van Tilburg (5x), Maaike Lipman, Loes van Dijk en Jantine Rongen (allen 3x), Jonna Kessels, Guusje Wessel en Marcia Geurts (allen 2x), Karlijn van Els, Annemarie Schütte en Lisa de Vries.

Eindhoven | De dames van Manual wonnen zaterdagavond met ruime cijfers van EHV: 21-38. Na een moeizame openingsfase kwamen de gasten al snel op stoom. Na de eerste twee treffers ging Manual regelmatig scorend de rust in met een royale voorsprong van twaalf doelpunten: 11-23.

Na de pauze wisselde de thuisploeg haar keepster. De invalster weerhield in eerste instantie de Venrayse handbalsters ervan om verder uit te lopen. Toen Manual eenmaal de smaak weer te pakken had, was er ook voor deze keepster geen houden aan en liepen de gasten uiteindelijk uit naar een marge van zeventien: 21-38. Manual sluit de eerste helft van het seizoen af op een derde plaats in de tweede klasse met veertien punten uit negen duels. De marge met koploper Tremeg en nummer twee VESPO bedraagt respectievelijk vier en twee punten. De volgende wedstrijd is op zaterdag 12 januari om 20.10 uur in De Wetteling tegen Oktopus.