Afbeelding
Foto:

Danshuis: Een hele dag kunst

Venray | Op donderdag 27 december houdt Danshuis Venray 'Een hele dag kunst'.

Kinderen van 4 tot en met 12 jaar die van dansen en knutselen houden zijn van harte welkom op deze leuke en actieve dag. De activiteit start om 09.30 uur en om 16.00 uur zijn de ouders welkom voor een mini-voorstelling. Op de dag gaan de kinderen natuurlijk veel dansen, maar ook knutselen, spelletjes doen en nog veel meer activiteiten. Ook wordt er samen gegeten door de deelnemende kinderen. De kosten voor 'Een hele dag kunst' bedragen 19,50 euro (inclusief eten en drinken).

Inschrijven kan via de website www.danshuisvenray.nl.


Op Ut Tuffelke

Vierlingsbeek | Stichting Op De Tôffel houdt in samenwerking met het Vierlingsbeekse podium Gryphus op zaterdag 23 maart de bandwedstrijd Op Ut Tuffelke.

Regionale muzikanten krijgen tijdens Op Ut Tuffelke de kans zich in de kijker te spelen. De band of artiest die op het podium als 'beste' uit de bus komt verdient het openingsoptreden van Op De Tôffel 2019 dat gehouden wordt op zaterdag 15 juni op het Vrijthof in Vierlingsbeek.

Bands of artiesten die interesse hebben kunnen zich vóór 1 februari aanmelden door een demo met biografie te sturen naar Stichting Op De Tôffel, onder vermelding van Op Ut Tuffelke, postbus 15, 5820 AA in Vierlingsbeek of naar info@opdetoffel.nl.


Computerclub Venray

Venray | Computerclub Venray houdt elke vrijdag een clubavond in 't Schöpke aan de Veltumse Kleffen 68 in Venray. Wie een probleem heeft met de computer of een vraag, is hierbij welkom. Neem alleen de computer mee; beeldscherm en toetsenbord zijn aanwezig. Wordt het probleem verholpen, dan wordt een bijdrage van 15 euro gevraagd. Daarmee is het lidmaatschap voor een half jaar voldaan. Een jaar lidmaatschap kost 25 euro. E-mail info@computerclubvenray.nl. Zie ook www.computerclubvenray.nl.