Afbeelding
Foto: John-van-Hese

Rock-'n-roll in Witte Hoeve

Venray | In De Witte Hoeve in Venray heeft de Sixties Music Club zondag een rock-'n-rolldag gehouden in het kader van Sound of the Sixties. Presentator Leo Everaerts gaf het startschot voor dit evenement om klokslag 15.00 uur.

Er waren optredens van The Class of '58 uit Engeland bestaande uit de Coleman-familie. De familie vormt een van Europa's betere en zeer populaire fiftiesbands uit Wales.

Moeder Chris speelde double bass en zong. Vader Howie zong en speelde gitaar en zonen John op drums/zang en Davie op piano/zang lieten horen wat rock-'n-roll inhoudt.

De tweede formatie die op de planken stond, de Runaways uit Duitsland, bestaat al ruim 25 jaar en gooit in Duitsland, maar ook in Oostenrijk, de VS en in Engeland, hoge ogen. De band bracht een repertoire van The Beatles, Beach Boys, Bee Gees, CCR, Hollies, Monkees, Stones, Lords en
Ratlles.

'Het evenement was weer mogelijk gemaakt dor de vele sponsors die de liefhebbers van deze muziek een evenement als dit gunnen. Mooi was dan ook het feit dat achter in de zaal een projectie was met de namen van deze sponsors. Want dat is een kenmerk van de organisatie: ze denkt aan alles. Met een volle zaal en een programma van zo'n zes uur is er maar een conclusie mogelijk: dit was een topevenement, dat uitmondde in één groot feest waar de bezoekers met veel plezier aan zullen terugdenken', meldt de organisatie.

Foto: John van Hese.