Afbeelding
Foto: Foto Hoedemaekers Venray

Prijsuitreiking veiligheidsmarkt

Venray | Tijdens de veiligheidsmarkt in het centrum van Venray op 12 oktober konden leerlingen van het Raayland College meedoen aan een prijsvraag.

De vijf prijswinnaars kregen deze week hun prijs uit uitgereikt. Shania Jansen, Isabelle Hermsen en Maud Arts mogen als prijs een dagdeel op bezoek bij Defensie. Ilayda Acacak en Amalia van Esmogen een dagdeel op bezoek bij de politie. Bij de prijsuitreiking was namens de gemeente burgemeester Hans Gilissen aanwezig.

Daarnaast was eerste luitenant Donny Demmers vanuit Defensie er samen met de wijkagenten van Venray om de leerlingen hun prijs te overhandigen.


Cor nodigt uit

Heide | Op zondag 23 december om 14.30 uur nodigt Cor weer muzikale vrienden uit in de Schól in Heide.

Voor de muzikale beleving staan de dames van zanggroep Melody en heren van Now Weej garant. Melody is zeker geen muzikale onbekende. Ze zorgen voor een intieme sfeer met kerstliedjes in het Nederlands en Engels. Ze begeleiden zichzelf hierbij op keyboard, gitaar, bugel en djembé. De zingende mannen van Now Weej zijn al jaren bekend en als geen ander weten ze met hun liedjes in het Venrayse dialect een brug te slaan tussen Kerstmis en carnaval. De entree is vrij.