Afbeelding

Welkom in Antoniusveld

Venray | Wethouder Anne Thielen en kunstenares Anne Haeyen hebben zondagochtend de welkomstborden van de wijk Antoniusveld onthuld.

Voor het ontwerp van het welkomstbord heeft Haeyen zich laten inspireren door het kapelletje van de Heilige Antonius, waar zij al velen jaren naast woont.

Voor wethouder Thielen voelde het als thuiskomen in de wijk waar zij was opgegroeid. Na de onthulling werd getoost met een glaasje champagne. Voor de kinderen was er pizza. De wijk Antoniusveld kent twee ingangen. Bij beide ingangen staat een bord.


Voedselbank

Venray | Koffie lijkt een vanzelfsprekend product, maar voor veel mensen is koffie niet altijd een automatische luxe. Dankzij de gezamenlijke inzet van Douwe Egberts en de voedselbank kunnen met DE-punten een heleboel gezinnen van koffie worden voorzien. Stel DE-waardepunten ter beschikking aan de Voedselbank. De bonnen kunnen tot begin januari ingeleverd worden in boxen die staan bij Plus Overloon, Plus Venray, AH Venray, Zorgcentrum Overloon, Jumbo Venray, Jumbo Wanssum, Jan Linders Venray, Jan Linders Tienray, Jumbo Wanssum en 't Schopke in Venray. De punten worden door Douwe Egberts verzilverd in pakken koffie die de Voedselbank weer kan uitgeven.