Afbeelding
Foto:

Polar Express naar Noordpool (Video)

Venray | Vanuit restaurant BRL in Venray vertrok zaterdagavond en zondagmiddag de Polar Express naar de Noordpool.

Voor de derde keer zorgden de koks en het bedienende personeel van Restaurant BRL samen met de muzikanten van MMSK St. Petrus' Banden, voor een muzikaal, culinaire avond dan wel middag voor een tachtigtal gasten. Onder het genot van een wijntje en een viergangenmenu, klaargemaakt door Roel Linssen, konden de gasten genieten van een avond vol amusement.

Tussen de vier gangen door konden de smaakpapillen weer even bijkomen en was het genieten van de muzikale intermezzo's met kerstmuziek. Maar het waren niet alleen de muzikanten van MMSK die zorgden voor de muziek, ook zanger Ben Ruhl stond op de planken. De twee jongste artiesten dit weekend waren Jente en Synne Teunissen, die samen met het orkest de gasten in beroering brachten tijden hun vertolking van Wanneer het Kerstmis is.

De rode draad was in handen van Dave Cavis, de conducteur van de Polar Express. Hij probeerde op ludieke wijze en met humor de gasten tijdens de treinreis het echte kerstgevoel bij te brengen. Na 3,5 uur passeerde de Polar Express de 66ste breedtegraad en bereikte daarmee de Noordpool, wat tevens het einde was van een treinreis met een grote glimlach.