Beukfeest in Gryphus

Vierlingsbeek | Het Vierlingsbeekse Gryphus houdt op zaterdag 22 december een nieuwe editie van het Beukfeest; de 32e om precies te zijn. Deze keer staan White Boy Wasted, Razorblade Messiah en Hamerhaai op de bühne.

Hamerhaai is afkomstig uit het oosten van het land met Zwolle als uitvalsbasis.

De muziek valt het beste te omschrijven als 'hardcore met invloeden van je moeder'. Vroeger heette deze band Dirty East Godverdomme en nu verslinden ze de moshpit als Hamerhaai.

Het Rotterdamse Razorblade Messiah is opgericht in 2015 en speelt old school thrash metal. Met de uit Groeningenen afkomstige frontman Frans Wijnen is de band begonnen aan een nieuw avontuur. Beïnvloed door de grote thrashers uit de jaren 80, met een vleugje heavy-, speed- en powermetal.

Peter van Elderen (Peter Pan Speedrock) produceerde het debuutalbum The Dirty South Special van White Boy Wasted. Hierop laten de Eindhovenaren horen dat Eindhoven Rockcity nog steeds keihard meetelt. Vies, gemeen, snel, hard, luid en energiek, dat is het geluid van dit speedrocktrio.

Het Beukfeest is geopend vanaf 20.30 uur, de eerste band start om 21.00 uur. Kaarten zijn te reserveren op internet via de website www.gryphus.nl.