Afbeelding
Foto:

Garage WEJEBE begrip in de autowereld

Blitterswijck | Autogarage WEJEBE is sinds 1966 een begrip in de autowereld. Op geheel eigen wijze heeft dit Blitterswijckse garagebedrijf in al die jaren een bekende, maar vooral ook vertrouwde naam opgebouwd. WEJEBE is er voor iedereen, zowel zakelijk als particulier.

Klanten kunnen bij WEJEBE onder meer terecht voor occasions, brommobielen en onderhoud. "We hebben voor iedereen een passende oplossing", vertelt eigenaar en directeur RogiƩr Reijnen. "Als klanten met vragen zitten hebben we altijd een antwoord. We kunnen voor ieder budget wel wat regelen. Als klanten een specifieke auto zoeken, dan kijken we ook in Duitsland of Belgiƫ als dat nodig is. Dat doen we graag."

Bij WEJEBE staat met name de kennis van het personeel en de persoonlijke service enorm hoog in het vaandel. Voor deze bijzondere service staat zowel Reijnen als zijn de personeel garant. Uitzonderlijk is het feit dat personeelsleden John Coenders en Bert Martens al 40 jaar in dienst zijn van WEJEBE. Zij bepalen mede het gezicht van de autogarage door hun vakkennis, klantvriendelijkheid en enorme betrokkenheid. "Klanten kunnen bij ons ook terecht voor onderhoud, apk's en andere vragen. We hebben ons geconformeerd aan de regels, voorwaarden en garanties zoals opgesteld door de BOVAG."

Naast het de zakelijke, wordt door WEJEBE ook ruimschoots aandacht besteed aan de maatschappelijke binding met het dorp Blitterswijck en de omgeving.

Het gezegde, het zijn de kleine dingen die het doen, past uitstekend bij WEJEBE. Juist de details bepalen dat WEJEBE een betrouwbare mobiliteitspartner is. WEJEBE is gevestigd aan de Oude Heerweg 23 in Blitterswijck. Op www.wejebe.nl is meer informatie te vinden over de autogarage. WEJEBE is ook via telefoonnummer 0478 532 444 te bereiken.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding