SVOC'01 krijgt er zeven tegen

VOS-SVOC'01 7-1 (2-0). Doelpuntenmaker SVOC'01: Fons Classens.

Venlo | SVOC'01 heeft op bezoek bij VOS een ruime nederlaag in de vijfde klasse D moeten incasseren.

De fusieclub uit Oirlo en Castenray creëerde voor rust verschillende kansen, maar beloonde zichzelf niet. Na rust liet de ploeg het lopen en in het laatste kwartier incasseerde SVOC nog drie tegengoals. Trainer Jeroen Denissen: "Ik had gehoopt dat we het niet meer zouden laten gebeuren om in het laatste kwartier drie tegengoals te krijgen. Volgende week nog één keer voor de winter tegen Egchel, het is lekker om met een overwinning de winter in te gaan. Gezien het spel in de eerste competitiehelft was er meer mogelijk."


Venray verslaat hekkensluiter

Venray-Buitenveldert 1-0 (1-0). Doelpuntenmaker Venray: Lisanne Jacobs.

Venray | De vrouwen van Venray hebben zondag met 1-0 gewonnen van Buitenveldert 2, uit Amsterdam. De zege was terecht, aangezien de thuisploeg op een moeizaam bespeelbaar veld veel kansen kreeg.

Door de overwinning, die middels een doelpunt van Lisanne Jacobs in de slotminuut tot stond kwam, haakt aan bij de middenmoot van de hoofdklasse B. Met een tiende plek houdt Venray twee ploegen onder zich, maar het staat ook slechts vijf punten achter op de nummer twee in de competitie. Het was de laatste competitiewedstrijd van het jaar voor het elftal van trainer Jan Trienekens. De Venraynaren hervatten op zondag 10 februari de competitie met een thuiswedstrijd tegen Maarssen.

SSS'18 met goed gevoel winterstop in

OJC Rosmalen-SSS'18 0-2 (0-1). Doelpuntenmakers SSS'18: Marije Jager, Isabel Hengst.

Rosmalen | De dames van SSS'18 hebben in het laatste duel voor de winterstop een puike overwinning geboekt op OJC Rosmalen.

De ploeg uit Rosmalen stond voorafgaand aan het duel vier punten voor op SSS, dat gat is nu dus verkleind tot een punt. Trainer Frank Brands: "We hebben volledig terecht gewonnen. In de eerste helft hadden we het beste van het spel en probeerden we hen snel onder druk te zetten. Na rust werden wij sterker, maar maakten wij al snel de 0-2. Daarna gingen zij ons wat meer onder druk zetten en kregen ze ook een paar kansjes. Zij waren de tweede helft meer op onze helft zonder dat het écht gevaarlijk werd." De eerste seizoenshelft zit er nu op voor SSS, dat vijfde staat in 2G.