Afbeelding
Foto:

Jumping Indoor Leunen 2019

Leunen | De tiende editie van Jumping Indoor Leunen vindt plaats van vrijdag 4 tot en met zondag 6 januari.

De organiserende vereniging Rijvereniging Ons Genot Leunen-Veulen-Heide wil deze mijlpaal niet zomaar voorbij laten gaan en pakt aankomende editie nog groter uit dan andere jaren. De locatie van dit jaarlijks terugkerend evenement is Equestrian Centre De Peelbergen in Kronenberg. Vorig jaar is voor het eerst uitgeweken naar een locatie buiten de gemeente Venray. De accommodatie in Kronenberg is van alle gemakken voorzien. Kim Verstappen en Mélanie Gommans uit Venray zorgen al een aantal jaren voor de werkzaamheden op het secretariaat.

Kim Verstappen: "Ons doel is dat alle deelnemers na een fijne wedstrijd weer tevreden huiswaarts keren. En dat is tijdens de negende editie goed gelukt. We zijn aangenaam verrast, dat we zoveel overweldigende reacties hebben mogen ontvangen van de deelnemers, sponsoren, vrijwilligers en toeschouwers. Daardoor hebben we besloten om onze jubileumeditie van Jumping Indoor Leunen 2019 weer te organiseren in Kronenberg."

Mélanie Gommans: "We zorgen er ieder jaar voor dat de prijswinnaars mooie extra prijzen ontvangen zoals dekens, hoofdstellen, singels en andere gebruiksvoorwerpen. Dit jaar zullen we alle eerste prijswinnaars ook extra nog een taart aanbieden, zodat ze hun overwinning en ons jubileum kunnen vieren."

Tijdens de driedaagse wedstrijd verschijnen dagelijks zeshonderd deelnemers aan de start. Er zijn springrubrieken in alle klassen voor de paarden en op zondag ook alle springrubrieken voor de pony's. Jumping Indoor Leunen 2019 biedt een dagvullende programma's met spring- en selectiewedstrijden voor pony's en paarden van 8.00 tot 21.00 uur. Op vrijdagavond is er manegevoetbal en op zaterdagavond de showrubriek sponsorteamspringen en een vip-avond.

De toegang voor publiek is op alle dagen geheel gratis.