Afbeelding
Foto: EHELucassen

Kerstconcert in Leunen

Leunen | Harmonie St. Catharina Leunen-Veulen-Heide verzorgt op zondag 23 december het jaarlijkse kerstconcert in de Catharinakerk in Leunen. Het orkest staat onder leiding van dirigente Karin Janssen.

Het orkest krijgt vocale ondersteuning van Annabel van Casteren, zangeres, actrice en songwriter, ook bekend onder de artiestennaam Anna Joan. Verschillende kerstklassiekers passeren tijdens het concert de revue, alsook hedendaagse arrangementen. Het concert begint om 19.00 uur en om 18.30 uur gaan de kerkdeuren open.

Na het concert is er een samenzijn in het café van MFC De Baank onder het genot van een glaasje glühwein. Entreekaarten à 5 euro zijn te koop bij boerderij 't Platteland in Veulen, Herenkapsalon Gielens in Heide en eNJee Kappers in Leunen. Voor meer informatie kijk op de website www.harmoniestcatharina.nl/video/

Foto: Sfeerimpressie van kerstconcert 2017. Foto: Liesbeth Lucassen.


Zingen rond de kerststal

Venray | In de Grote Kerk in Venray wordt op zondag 16 december van 14.00 tot 16.00 uur sfeervol gezongen en muziek gemaakt.

Zingen rond de kerststal wordt alweer voor de twaalfde keer gehouden door de Dekenale Koorkring Venray. Het wordt een afwisselend programma waarin ensembles en koren zich presenteren. Daarnaast is er ook samenzang met de bezoekers.

Met deze activiteit wil de Dekenale Koorkring een warm welkom bieden aan iedereen die de kerk binnen wil lopen om alvast de sfeer van Kerstmis te proeven. De kerststal is opgebouwd en het bezichtigen meer dan waard. Achter in de kerk wordt koffie of thee met kerstbrood geserveerd. De entree is vrij en iedereen is van harte welkom.