Afbeelding
Foto:

Haute cuisine bij Kapstok

Venray | De gasten van Logeerhuis Kapstok werden onlangs verrast met een bijzonder diner.

Roel Linssen van restaurant BRL was naar het logeerhuis gekomen om een heerlijk driegangenmenu te bereiden. "Ik heb een speciale band met Kapstok, want mijn moeder heeft daar tot kort voor haar overlijden in november vorig jaar als vrijwilligster gewerkt", zegt de Venrayse cuisinier. "Uit haar verhalen weet ik wat voor een fantastisch werk daar gedaan wordt om mantelzorgers te ondersteunen. Ik vond het fijn om daar op deze manier ook mijn bijdrage aan te kunnen leveren."

Kapstok nodigde Roels vader uit om als bijzondere gast aan tafel aan te schuiven. Logeerhuismanager Judith Lemmen is erg blij met de geste van Roel: "Een fantastisch en belangeloos gebaar, onze gasten waren blij verrast. Zo kunnen wij hen op een bijzondere manier de sfeer van de feestdagen laten proeven."

Foto: Roel Linssen aan het werk in de keuken van het logeerhuis


Rashonden

Oostrum | KC Nijmegen e.o. Noviomagum organiseert op zaterdag 22 en zondag 23 december 2018 haar 41e editie van de Internationale Rashondenshow in Evenementenhal Venray. Tijdens deze kerstshow laten 240 rassen uit binnen- en buitenland zich van hun mooiste kant zien. De tentoonstelling is op beide dagen geopend van 9.00 tot 17.30 uur. De keuringen beginnen om 10.00 uur. Op www.kerstshow.com kunnen bezoekers terecht om te kijken op welke dag en tijd een bepaald ras gekeurd wordt. De entree voor bezoekers is 6 euro per persoon. De toegang voor 65-plussers en kinderen van 6 tot 12 jaar is 3 euro. Het entreegeld voor een hond bedraagt 6 euro. Honden worden alleen toegelaten als ze geënt zijn.