Fermonia Boys 2-Lake Valley 7-2 . Doelpunten Lake Valley: Samir el Ghoul en Myano Avramoski.

Melick | In de hoofdklasse E leed een gehavend Lake Valley maandagavond in Melick van de reserves van Fermonia Boys: 7-2.

Lake Valley miste veel spelers door blessures. Lake Valley begon goed aan de wedstrijd en kwam al vlug met 0-1 op voorsprong door een goed uitgespeelde aanval die door aanvoerder Samir el Ghoul doeltreffend werd afgerond. Daarna creƫerde het Venrayse team nog enkele goede scoringskansen om de voorsprong uit te breiden. Vervolgens nam de thuisclub het initiatief. Lake Valley had veel moeite met de individueel technisch vaardige spelers van Fermonia Boys. Er werd niet goed verdedigd door het Venrayse team en Fermonia liep naar een 4-1 voorsprong uit. Net voor rust kon Myano Avramoski, speler van Lake Valley 0-17, na goed doordrukken de aansluittreffer 4-2 maken. Na rust kreeg het team uit Venray nog twee keer de mogelijkheid om terug te komen in de wedstrijd door tijdstraffen van de tegenstander. Die werden echter niet benut. Er werd slordig met het balbezit omgegaan en niet gescoord. Integendeel, de thuisclub scoorde nog drie keer en won verdiend met 7-2. Het was het laatste competitieduel voor Lake Valley in 2018. Het volgende duel staat pas half januari op de kalender. "Tijd om alle blessures te laten genezen en dan vol goede moed aan de tweede seizoenshelft te starten", aldus coach Jos van Gerven.