Afbeelding
Foto:

Twee optredens koor Harmony

Oostrum | Koor Harmony uit Oostrum treedt op zondag 9 december om 9.30 uur op in de kerk van Oostrum.

Het koor zingt die morgen kerstliedjes en andere stemmige nummers. Om 12.30 uur verzorgt Harmony vervolgens nog een optreden bij Intratuin
Venray.


Kicken bij Gryphus

Vierlingsbeek | Bij Gryphus in Vierlingsbeek kan op vrijdag 14 december de cabaretvoorstelling In de Lift van Marlon Kicken worden bezocht.

De Brabander Kicken begon als tonprater, werd stand-up comedian en speelt nu de theaterzalen plat als cabaretier. Hij zit letterlijk in de lift! Die lift is natuurlijk de makkelijkste en snelste manier om boven te komen, maar is het soms niet slimmer om de trap te nemen? In zijn nieuwe voorstelling neemt Kicken de bezoekers mee van het verleden, naar het heden en de toekomst. Wie kwam hij tegen? En wat staat hem nog te wachten? Met een humoristische blik becommentarieert Kicken de wereld om zich heen. De meester-verteller zorgt ervoor dat iedereen zich bijzonder voelt en als hij over zijn avonturen praat, is het net alsof je er zelf bij bent geweest. Gryphus is geopend vanaf 20.30 uur. Het optreden van Marlon Kicken begint om 21.00 uur. Kaarten zijn te reserveren via telefoon (0478)631802 of (0478)630508 of te reserveren via www.gryphus.nl.