BVV'27 verliest in slotfase

Heijen-BVV'27 2-1 (1-0). Doelpuntenmaker BVV'27: Egzon Grguri.

Heijen | BVV'27 heeft afgelopen zondag in de vierde klasse verloren van Heijen. In het uiterste noorden van Limburg werd het 2-1. In het eerste half uur creƫerden de geel-zwarten verschillende kansen en werd er goed gespeeld. BVV liet het echter na te scoren en zoals dan zo vaak gebeurt in het voetbal, viel de goal aan de andere kant. Op slag van rust werd een voorzet vanaf links in eerste instantie nog weggewerkt, maar met een prachtig zondagsschot vanaf twintig meter maakte Niels Wabeke vervolgens de 1-0. Joey Gelden maakte vijf minuten na rust de gelijkmaker voor BVV, maar die treffer werd afgekeurd. Ruim tien minuten voor tijd schatte Egzon Grguri goed in dat de doelman van Heijen te ver voor zijn doel stond. Met een schitterende boogbal zorgde Grguri voor de gelijkmaker. Vijf minuten later kreeg Gelden aan BVV-zijde rood, waarna het alsnog fout ging voor de ploeg van trainer Leon Vievermans. Twee minuten voor tijd werd het door een kopbal 2-1. De promovendus uit Blitterswijck heeft nog twee wedstrijden om van de laatste plek af te komen. Voor de winterstop speelt BVV nog tegen DEV-Arcen en komt Stormvogels'28 nog op bezoek.

Oostrum laat twee gezichten zien

Meterik-Oostrum 4-2 (1-2). Doelpuntenmakers Oostrum: Chris Wilschut, Marwin Hermans.

Meterik | Oostrum heeft na een goede eerste en slechte tweede helft op bezoek bij Meterik verloren. In de eerste helft troefde de ploeg van trainer Ron Spruit de nummer twee op de ranglijst af en kwam het door doelpunten van Chris Wilschut en Marwin Hermans op 0-2. Uit het niets viel vlak voor rust de aansluitingstreffer. Na rust domineerde Meterik. Het werd al snel 2-2, waarna Oostrum gedurende het tweede bedrijf geen vuist meer kon maken. De groen-witten maakten er nog twee, waardoor Oostrum tegen een 4-2 nederlaag aanliep en zevende in de vierde klasse staat.