Afbeelding
Foto:

Politie Venray vangt varken

Leunen | De Venrayse politie was donderdag enige tijd in de weer met een varken. Het dier werd aan de kant van de weg in Leunen aangetroffen, maar de eigenaar was in eerste instantie onbekend.

Uiteindelijk is de eigenaar van het dier achterhaald en is het varken weer teruggebracht naar huis.

De politie voorkomt in zulke gevallen dat het dier op de openbare weg loopt, meldt ze op Facebook.


KBO Venray

Venray | De adventsviering van KBO Venray wordt gehouden op donderdag 13 december vanaf 14.00 uur in De Witte Hoeve in Venray. De zaal is om 13.00 uur open.

Het thema is Bestaan engelen echt? In de geest van dit thema vindt de gesproken en gezongen dienst plaats. Het KBO-koor onder leiding van Joop Simons en pianist Ernest Cruysberg luistert de dienst vocaal op. Tevens kunnen de aanwezigen deelnemen aan een tombola en genieten van een culinaire traktatie.

Match

Venray | Match voor vrijwilligers is voor het Venrays Museum op zoek naar gastheren en gastvrouwen. Omschrijving; de gastheer/gastvrouw bij het Venrays Museum ontvangt tijdens de openingstijden van het museum bezoekers en wijst ze de weg in het museum. Daarnaast houden ze toezicht in de museumruimte en zorgen ze voor drank voor de gasten. Voor meer informatie over deze vacature: Match voor vrijwilligers, Dr. Poelsstraat 6, 5802 AX in Venray, telefoon (0478)516995, e-mail info@matchvoorvrijwilligers.nl. Zie ook www.matchvoorvrijwilligers.nl.