Rode kaart Vroomans doet Venray das om

DSE-Venray 2-1 (0-1). Doelpuntenmaker Venray: eigen doelpunt tegenstander.

Etten Leur | De voetbalsters van Venray hebben op bezoek bij DSE in de hoofdklasse B een 2-1 nederlaag geleden. Voor rust kwam Venray op voorsprong door een eigen doelpunt van een van de speelsters van DSE. Een kwartier voor tijd kreeg keepster Rowanne Vroomans een rode kaart wegens het maken van een overtreding buiten de zestien. De thuisploeg maakte er vervolgens nog twee, waardoor Venray na afloop met lege handen stond en naar de tiende plek op de ranglijst zakte.

Solide zege vrouwen SSS'18

SSS'18-Nemelaer 2-0 (1-0). Doelpuntenmakers SSS'18: Isabel Hengst, Manon Loonen.

Overloon | Tweedeklasser SSS'18 heeft aan de hand van een solide defensie met 2-0 gewonnen van Nemelaer uit Haaren. In de eerste helft werd er verdedigend gezien niets weggegeven en creƫerde het elftal van trainer Frank Brands zelf voldoende kansen. Isabel Hengst was de enige die namens de thuisploeg het net wist te vinden. In de tweede helft werd het duel laat beslist. Een kleine tien minuten voor tijd maakte Manon Loonen op aangeven van Marije Jager de 2-0. Trainer Frank Brands prees de jongelingen Roos Kadijk (zestien) en Suzanne Hubers (zeventien), die beiden in de basis stonden, na afloop. Volgende week speelt het vrouwenelftal van SSS de laatste wedstrijd voor de winterstop en gaat het op bezoek bij nummer drie OJC Rosmalen.

Blamage Venray in bekertoernooi

Avanti'31-Venray 2-1 (1-1). Doelpuntenmaker Venray: Robert Willemse.

Schijndel | Venray heeft twee dagen na de overwinning tegen Veritas op bezoek bij derdeklasser Avanti een ontluisterende bekernederlaag geleden: 2-1. Twee rake vrije trappen van de thuisploeg deden Venray de das om. Avanti kwam voor rust op voorsprong, waarna Robert Willemse een penalty scoorde. In blessuretijd scoorde de thuisploeg wederom uit een vrije trap. Trainer Frans Koenen: "We speelden met jongens die veel op de bank zitten, aangevuld met een deel van de vaste kern. Dat liep helaas verkeerd af. Dat heeft denk ik mede te maken met een stukje instelling die niet helemaal is zoals het behoort te zijn. De omstandigheden waren niet ideaal, we speelden op een bijveld tegen een tegenstander die de huid duur verkocht."

SSS'18 onderuit tegen derdeklasser

SSS'18-NWC 3-6 (1-2). Doelpuntenmakers SSS'18: Burak Tastan, Maarten Sluiter, Koen Voesten.

Overloon | SSS'18 heeft dinsdagavond in eigen huis in het bekertoernooi een ruime nederlaag geleden tegen NWC uit Asten, dat een klasse lager speelt. De geel-zwarten kregen er liefst zes om de oren tegen NWC, dat ongeslagen bovenaan staat in de derde klasse.