Holthees maakt er nét geen tien

SVS-Holthees 0-9 (0-5). Doelpuntenmakers Holthees: Nick Janssen, Stef Janssen, Kay Wijenberg (2x), Daan Coppus, Roy Coppus (2x), Boy Janssen, Wilco Stiphout.

Stevensbeek | Holthees heeft een kinderlijke eenvoudige zege geboekt op bezoek bij laagvlieger SVS uit Stevensbeek: 0-9. Vanaf de eerste minuut was het de ploeg van trainer John Klaassens die de klok sloeg. Stef Janssen trof in de openingsfase de lat en de paal. Na een kwartier was het wél raak. Nick Janssen troefde zijn tegenstander op snelheid af en schoot bij de eerste paal na een steekpass van Wilco Stiphout binnen: 0-1. Stef Janssen scoorde daarna wél (0-2). SVS had zichtbaar moeite om de aanvallers van Holthees af te stoppen, wat resulteerde in verschillende vrije trappen. Kay Wijenberg kon uit twee van die standaardsituaties voor rust scoren. Voor rust kopte Daan Coppus de 0-5 nog in de kruising. Ook na rust was Holthees een stuk beter op het gladde veld. Achterin werd er geen kans weggegeven. De score werd opgevoerd tot 0-9. Roy Coppus maakte er twee en vlak voor tijd kwamen ook Boy Janssen en Wilco Stiphout nog op het scoreformulier. Holthees blijft door de zege zevende in de vijfde klasse, maar kan de komende weken nog stijgen bij zeges op andere laagvliegers Fiducia en Menos.