Afbeelding
Foto:

Johnny Romein in Witte Hoeve

Venray | Zanger Johnny Romein staat op zondag 23 december in De Witte Hoeve in de schijnwerpers onder de titel Johnny meets friends.

Met acht artiesten uit heel Nederland treedt Romein tijdens deze avond op. Tevens wordt tijdens dit muziekfestijn het feit gevierd dat de in Venray woonachtige Romein 35 jaar in het vak zit. Liefhebbers van het levenslied komen tijdens deze avond zeker aan hun trekken. Kaarten zijn via de website van de Witte Hoeve te reserveren. Ook zijn er diverse arrangementen inclusief overnachting. Meer informatie is verkrijgbaar via telefoon (0478)581626.


Praten over Schijt aan de Grens

Venray | Wat is jouw guilty pleasure? Schijt aan de Grens heeft als thema voor de volgende editie (2019) gekozen voor Zalige Zonde. Dat dit op heel veel manieren geïnterpreteerd kan worden is duidelijk.

Schijt aan de Grens is benieuwd naar jouw zalige zonde. Op donderdag 13 december wilde organisatie hierover graag in gesprek gaan in De Borggraaf aan het Mgr. Goumansplein 1 in Venray, vanaf 20.00 uur.

Ben jij bijvoorbeeld benieuwd wat de zonde van je buurman of buurvrouw is? Er is natuurlijk geen goed of slecht antwoord over wat een guilty pleasure is?

Schijt aan de Grens wil graag mensen met elkaar verbinden en contacten laten leggen door samen in gesprek te gaan en ideeën te genereren en natuurlijk mensen nieuwsgierig maken naar elkaars guilty pleasures. Iedereen is welkom.

Kijk voor meer informatie op de website www.schijtaandegrens.nl.