Kerstconcert gilde

Smakt | Muziekvereniging O.L. Vrouwe Gilde Holthees-Smakt voert in samenwerking met zanggroep Relight uit Stevensbeek en gitarist Jan Noordijk het jaarlijkse kerstconcert uit op zaterdag 15 december vanaf 19.30 uur in de Sint Jozefkerk in Smakt.

Zanggroep Relight bestaat uit 27 leden. In Stevensbeek zorgen zij, onder leiding van dirigent Steven Gerrits, voor de muzikale ondersteuning van diverse evenementen. Gitarist Jan Noordijk treedt regelmatig op met de rock-'n-rollband The Ladyshavers. Tijdens het kerstconcert geeft hij muzikale ondersteuning en worden er gezamenlijk en afwisselend zowel kerstliederen als andere stemmige muziek ten gehore gebracht. Daarnaast draagt dichteres Ans van Kessel uit Stevensbeek zelfgeschreven gedichten voor. Entreekaarten zijn te verkrijgen bij de familie Wijenberg aan de Gildestraat 4 in Holthees en te reserveren via telefoon (0478)636773.

Bloemschikken

Deurne | Groei en Bloei Venray houdt in het Gerardushuis aan de Parkstraat in Deurne/Walsberg op woensdag 12 december om 20.00 uur een bloemschikdemonstratie van feestelijke kerststukken. De kerststukken worden gemaakt onder leiding van Wil Gijsbers. In de pauze kan worden genoten van kerstbrood. De bloemstukken worden aan het einde van de avond verloot. De toegang voor niet-leden van Groei en Bloei bedraagt 4 euro. Zie ook www.deurne.groei.nl.