Afbeelding
Foto:

Kerstconcert koor in kerk Deurne

Deurne | Het Deurnes Gemengd Koor, dat ook regelmatig in de gemeente Venray een optreden geeft, verzorgt op zondag 16 december het jaarlijkse kerstconcert in de St. Willibrorduskerk aan de Markt in Deurne. Het concert begint om 15.00 uur en de toegang is gratis. Wel wordt na afloop gevraagd om een bijdrage middels een collecte.

Het belangrijkste deel van het concert bestaat uit enkele delen van de Petite Messe Solennelle van Rossini. Daarnaast worden werken van J.S. Bach en Karl Jenkins ten gehore gebracht.

Er is ook ruimte voor samenzang van enkele bekende kerstliederen.

Norbert Bartelsman gaat het DGK op het orgel begeleiden en ook bariton Kees van Hees verleent zijn medewerking aan het kerstconcert.

Hij gaat zowel solo als gezamenlijk met het koor zijn stem laten horen.

Het concert wordt uitgevoerd onder leiding van dirigent Math Dirks.

Op maandag 10 december om 19.30 uur gaat het Deurnes Gemengd Koor grote delen van het kerstconcert alvast ten gehore brengen voor bewoners van De Nieuwenhof en andere belangstellenden.

De aanwezigen zijn van harte uitgenodigd om samen enkele kerstliederen te zingen.

Bijdrage aan kunst en cultuur in gemeenschap

Het Deurnes Gemengd Koor wil graag een bijdrage blijven leveren aan kunst en cultuur in de Deurnese gemeenschap en hoopt dat met goede concerten te doen.

Door onder andere de Rabobank Clubkas Campagne, waarbij de inwoners van Deurne e.o. ook dit jaar weer ruimhartig op het DGK hebben gestemd, kunnen de concerten voor iedereen toegankelijk blijven.

Voor informatie kijk op de website www.deurnesgemengdkoor.nl of neem contact op met het secretariaat via telefoon (0493)313354.

Foto: impressie kerstconcert 2017 van het Deurnes Gemengd Koor.