Afbeelding
Foto:

Gouden bekroning voor Verkoeijen

Leunen | Verkoeijen Partyservice & Slagerij in Leunen heeft onlangs tijdens de Slavakto Slagersbeurs vier bekroningen in ontvangst mogen nemen.

Slavakto is één van de belangrijkste vakbeurzen voor de slagersbranche in Nederland, waar producten en vakmanschap altijd centraal staan. Tijdens de Slavakto-beurs vinden er vakwedstrijden plaats waarin slagers hun mooiste producten presenteren, en worden beoordeeld door een kritische en vakkundige jury.

Hierin wordt gelet op smaak, kleur, vorm, afwerking, vaktechnische perfectie en aansnijvlak. Om tot een 'gouden' bekroning te komen, zijn minimaal 96 punten vereist. Zijn alle 100 punten behaald, dan wordt er een 'goud met ster'-predicaat toegekend.

Gouden bekroning Peelspek en kalfspastrami

Verkoeijen Slagerij in Leunen heeft met zijn kalfspastrami en gebakken Peelspek een 'gouden' bekroning ontvangen, en voor zijn bospaddenstoelensoep en Limburgse balkenbrij is Verkoeijen zelfs bekroond met het predicaat 'goud met ster'.

Deze 'gouden' producten proeven? Breng dan aan een bezoek aan Verkoeijen Partyservice & Slagerij, Horsterweg 1A, 5809 ER Leunen, telefoon 0478-640405, website www.verkoeijen.nl.

Foto: John Verkoeijen is trots op zijn bedrijf én de bekroningen.