Afbeelding
Foto:

ISBV Venray in de prijzen

Weert | De tafeltennissers van Invaliden Sport- en BelangenVereniging Venray e.o. hebben zondag deelgenomen aan het jaarlijkse pararanglijsttoernooi door TTV Zuiderhuis/Megacles in Weert.

Stephan van Bergen kwam uit in de klasse 3. Hij werd al snel uitgeschakeld. Ook in troostronde lukte het niet, waardoor hij slechts 6 punten behaalde. Hetzelfde overkwam Kelly Creemers in de klasse 4, die na in de troostronde op 11 punten bleef steken.

Antonio Bovee speelde in deze klasse een uitstekend toernooi. Hij leverde een knappe prestatie door vijf van de zes poulewedstrijden te winnen. In de winnaarsronde verloor hij helaas zijn eerste partij. In de strijd om de derde en vierde plaats toonde hij zijn goede winnaarsmentaliteit door de wedstrijd met 3-2 te winnen.

Hij beloonde zichzelf daarmee met de derde plaats en 24 punten. In de klasse 5 wist Wilbert Litjens niet te overtuigen en hij moest zich na de troostronde tevredenstellen met slechts 6 punten. In deze klasse behaalde Ankie Muijsers wel de winnaarsronde. Helaas verloor zij daarin meteen, maar vergaarde toch nog 15 punten.

Harrie Jacobs strandde in de klasse 6 in de voorronde en behaalde na de troostronde slechts 5 punten. Annette Aerts wist niet alleen vier poulewedstrijden te winnen, maar ook de daaropvolgende tegenstanders werden allemaal verslagen. Zij werd terecht de nummer een in de klasse 6. Daarmee verdiende zij 22 punten.

Op de foto de trotse winnares.


MGC Venray

Venray | Niet alleen de koploper Gerrit Janssen was op dreef, ook zijn naaste belagers wisten hun gemiddelde te verbeteren.

Janssen was goed voor 80 slagen en boekte daarmee zijn tweede dagzege tijdens de zesde speeldag. Jan Engels werd tweede met 84 slagen en na een stroeve start stuntte hij met een nieuw clubrecord over één ronde, namelijk 21 slagen, dat sinds 2016 al op zijn naam stond. Gerrit Vermeulen (85 slagen) eindigde met één slag meer op de plaats drie. In de stand blijft Janssen lijstaanvoerder met een verbetering van 7,47 procent. Leo Wilms houdt keurig zijn tweede plek vast met 6,39 procent en ook Vermeulen handhaafde wist zich op de derde plek te handhaven met 2,60 procent. Engels bezet met een verbetering van 0,19 procent de vierde plaats.